فایل بصورت پاورپوینت در 30 اسلاید می باشد فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :1ـ كالباس هاي حرارت ديده 2ـ كالباس هاي خام 3ـ كالباس هاي پخته 4ـ گوشت هاي عمل آمده دانلود پایان نامه،دانلود کارآموزی،دانلود کارآفرینی،دانلود طرح توجیهی،دانلودمقاله،جزوه،پایان نامه،کارآموزی،طرح توجیهی،مقاله،جزوه،دانلود تحقیق،تحقیق دانشجویی،تحقیقات،مقاله،مقالات علمی،پاورپوینت ...